web design logo

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Prikaži podrobnosti

Dovolim piškotke

dodatne storitve

Ker vam želimo zagotoviti celovito ponudbo na enem mestu, vam nudimo tudi različne dodatne storitve:

  • izdelava in grafična obdelava slikovnega gradiva
  • lektoriranje vsebine
  • prevod besedil v tuje jezike
  • izdelava flash animacij
  • izdelava reklamnih pasic
  • izdelava reklamnih filmov

Izdelava in grafična obdelava slikovnega gradiva

Studijski posnetki - kliknite za povečavoKvalitetno slikovno gradivo je zelo pomembno pri vizualni podobi spletnih strani.

Če nimate primernih fotografij, vam nudimo izdelavo kvalitetnih fotografij iz vašega podjetja ali pa izdelavo studijskih fotografij vaših izdelkov.

Kliknite na sliko za povečavo.

 

 

Lektoriranje in oblikovanje vsebine

Lektoriranje vsebineV našem podjetju skrbimo za pravilno rabo slovenskega jezika. Dobre spletne strani morajo biti tudi slovnično pravilne, zato vsem naročnikom lektoriramo vsebino strani in jo oblikujemo tako, da je bolj privlačna za branje.

Lektoriranje je že všteto v ceno paketov.

 

Prevod besedil v tuje jezike

Z odpiranjem Slovenije v Evropsko unijo je marsikatero podjetje začelo poslovati tudi z drugimi državami. S tem se je pojavila potreba po večjezičnih spletnih straneh, ki jih seveda podpiramo. Poleg tega vam nudimo kvalitetne prevode v druge jezike.

Prevodi v druge jezike

Izdelava animacij

Animacije so atraktivna popestritev strani, ki jo lahko zasledite na mnogih spletnih straneh. Izvedene so lahko kot serija gibljivih sličic, film ali tudi kaj povsem drugega.
Animacije delujejo na vseh platformah (Windows, Android, Apple iOs, Linux,...)

Izdelava reklamnih pasic

Če želite privabiti čimveč kupcev na vašo spletno stran boste morali tudi oglaševati na drugih spletnih straneh, ki jih obiskuje vaša ciljna skupina obiskovalcev. V ta namen potrebujete reklamno pasico. To je sličica, ki oglašuje vašo spletno stran ali storitev. S klikom nanjo se odpre vaša spletna stran.

Reklamna pasica

Izdelava reklamnih filmov

Po želji vam posnamemo in zmontiramo predstavitveni ali reklamni film v HD ali DVD kvaliteti, ki ga lahko objavite na spletnih straneh. Oglejte si primer predstavitvenega filma za gledališko predstavo.